Aanbiedingen

Merken Er zijn 42 merken

per pagina
 • B. Toys

  B. Toys 

  B. Toys ontwikkelt speelgoed net even anders dan anders. Dat zie je direct aan het onderscheidende kleurgebruik, vormen en textuur van het speelgoed. En dat vinden wij nou juist zo leuk aan dit merk!
  Geïnspireerd door de wereld om hun heen, tijdens reizen, de gezichtsuitdrukkingen van kinderen en hun dromen. Kleuren geïnspireerd door Peruaanse gewaden en de Indian Summer in New England.

 • Eitech

  Eitech

  Eitech constructie speelgoed is een eigentijds product van hoge kwaliteit geproduceerd in Duitsland. Dit unieke constructie speelgoed bevordert de fijne motoriek en creativiteit. De kleine constructeurs vinden alles wat nodig is in de bouwdozen en een gedetailleerde instructie. Alle onderdelen van de diverse bouwdozen kunnen onderling met elkaar verbonden en bevestigd worden.

 • El Nan

  El Nan, een nieuw designmerk uit Barcelona ontwerpt bijzonder houten bouwspeelgoed. Hun motto: Little Hugs. Big creations. We vertellen je graag waarom.

  Alsof ze klaar staan voor een knuffel (little hugs), hebben de bouwfiguurtjes hun armen wijd. De stand van de rechte armpjes geven de mogelijkheid om de poppetjes op elkaar te stapelen en zo een Nan Toren te bouwen (big creations). De bouwfiguurtjes van El Nan zijn geïnspireerd door een eeuwenoude Catalaanse traditie waarin mensen zichzelf gebruiken om tot wel 10 verdiepingen hoge menselijke torens te bouwen.

 • Hape Toys

  Hape Toys

  Hape toys gelooft dat de toekomst bij onze kinderen ligt. Door ze al jong spelenderwijs uit te dagen om creatieve oplossingen te bedenken, te verkennen en te leren.

 • Ikonic Toys

  Ikonic Toys is een jong Nederlands merk dat prachtig speelgoed ontwerpt en vervaardigt uit FSC gecertificeerd hout. 

 • Iron Commander

  Iron Commander constructie speelgoed. Eigentijds speelgoed van hoge kwaliteit. Iron Commander is ontworpen als hoogwaardig alternatief voor Eitech en Meccano. Voor zowel de grote als de kleine constructeurs is alles wat er nodig is aanwezig in de bouwdozen met een gedetailleerde instructie. Alle onderdelen van de diverse bouwdozen kunnen onderling met elkaar verbonden en bevestigd worden.

 • Janod

  Janod

  Just play met Janod, hét speelgoed merk uit Frankrijk.

 • Jellycat

  Pluizig, zacht, funny, aaibaar, lief... noem het maar op; allemaal kenmerken van Jellycat knuffels! 

 • Lego

  Lego

  Lego, wie kent het allerbekendste bouwsteentje ter wereld niet? De naam Lego, is afgeleid van het Deense woordje LEg GOdt, wat "speel goed" betekent. Kenmerkend aan lego is dat de steentjes van supersterk materiaal zijn gemaakt waardoor het generaties meegaat. Lego brengt steeds weer nieuwe Lego thema's op de markt uit. Is het niet met een film als thema, dan is het wel een sprookje of ander verrassend thema. Lego Chima is bijvoorbeeld een hele wereld bedacht door Lego waar steeds weer nieuwe Lego sets voor worden ontwikkeld. Bekijk het Lego assortiment van Speelgoed en Spel en laat je inspireren voor nieuwe bouw en speeluitdagingen.

 • Lemniscaat

  0 producten

 • Light Stax

  Light Stax zijn door LED verlichte bouwstenen in het formaat van de bekende LEGO® stenen en daarmee ook compleet compatibel. De Light Stax lichten op wanneer de stenen gestapeld en aangesloten zijn via een met USB stekker of op batterij werkende basissteen. Je kan er gewoon mee bouwen zoals met andere speelgoedblokken. Een verbinding van één nop tussen twee LIGHT STAX is al voldoende om het licht door te geven. De 2×4 power STAX en 4×4-Mobile Power plaat hebben zowel een micro-USB-aansluiting als een knop om 3 licht functies te bedienen: altijd aan, knipperen en gloeien. Het mooie van Light Stax is, is dat er geen batterijen nodig voor zijn!

 • Maileg

  NIEUW in ons assortiment: MAILEG | Nu op bijna alle Maileg 15% introductiekorting!

  Een muisje in luciferdoosje met matras, deken en kussen? Lieve konijnen en hazen in verschillende maten die je de mooiste kleertjes kunt aandoen? Dát en nog veel meer is het Deense kwaliteitsmerk Maileg! Top kwaliteit, handgemaakt speelgoed en knuffels met accessoires dat ook geweldig staat op de baby- en kinderkamer kenmerkt Maileg. Wij zijn al helemaal verliefd op deze collectie! 

 • Meccano

  Meccano

  Meccano.. weer helemaal terug van weggeweest! Uitdagende metalen bouwsets om de prachtigste voertuigen mee te maken. Elke set is compleet met het benodigde gereedschap, dus je kunt er altijd direct mee aan de slag. De Multi Models sets zijn zo gemaakt dat je uit één set, heel veel voertuigen (1 tegelijkertijd) kunt bouwen.

 • Play & Go

  Play & go

  Geen rommel meer in huis nadat je kinderen lekker hebben gespeeld? Play&Go wordt jouw hulp bij het orde scheppen in de chaos! Deze geniale oplossing is een opbergzak en speelgoedkleed in één. Gevuld met speelgoed open je de zak en je kind kan lekker rommelen tussen de duplo of legoblokjes, alle poppen, knuffels en kleertjes of gebruik hem om al het zandbak speelgoed mee te nemen naar een dagje strand. 

  Handig: is je kind klaar met spelen? Schuif al het speelgoed op het kleed, trek de koorden aan en voila.. de zak is dicht en geen speelgoed meer te bekennen! De Play&Go opbergzak is daarnaast perfect om een selectie van je kind z'n favoriete speelgoed mee op vakantie te nemen of een bezoek aan opa en oma. 

 • Playforever

  Playforever

  Playforever speelgoed-auto's zijn niet alleen geweldig om mee te spelen, door hun prachtige vormgeving haal je een stukje design in de kinderkamer. De Playforever auto's (en vliegtuigen) zijn daarbij ook nog eens onverwoestbaar dankzij het gebruik van ABS kunststof en de slijtvaste rubberen wielen die zorgen dat ze geruisloos over de grond rijden.