Ruilen en Retourneren

Mocht je onverhoopt niet blij zijn met je aankoop bij Speelgoed en Spel, dan kun je het betreffende product binnen 14 dagen retourneren. Wanneer je een product wilt retourneren dien je ons binnen die termijn een e-mail te sturen naar info@speelgoedenspel.nl. Hierin vermeld je het ordernummer, je klantgegevens en het product of de producten die je wilt terugsturen, zoals in het modelformulier voor herroeping onderaan deze pagina.

Binnen twee werkdagen ontvang je hierop een reactie. Na goedkeuring dien je het product binnen 14 dagen (na retourmelding), indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd retoursturen, naar het volgende adres:

Speelgoedenspel.nl - WSSN
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen

Zorg voor voldoende frankering van het te retourneren pakket en vermelding van uw ordernummer. De verzendkosten voor het retoursturen van artikelen zijn dus voor rekening van de klant. Ook het risico voor de retourzending is voor de klant. Zorg daarom altijd dat je het verzendbewijs goed bewaard tot je van ons melding hebt ontvangen dat je retour is binnengekomen. De kosten bedragen hiervan voor retouren vanuit Nederland (afhankelijk van de gekozen pakketdienst) circa 5 - 7 euro. Voor retouren vanuit België liggen de tarieven tussen ca. 10 - 15 euro.

Nadat het pakket gecontroleerd en in goede orde ontvangen is, kunt u er van uit gaan dat wij het aankoopbedrag van het betreffende artikel binnen 14 dagen aan u terugstorten. Eventuele verzendkosten worden teruggestort indien de gehele bestelling retour is ontvangen.

Het herroepingsformulier dien je ingevuld aan ons per e-mail te sturen om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

klik hier om het formulier te downloaden