Bezorgen en verzendkosten

LET OP: Zo vlak voor Kerst hebben onze vervoerders DHL en PostNL het drukker dan ooit en zij doen er alles aan iedere bestelling op tijd bij de klanten te krijgen. Echter kan het gebeuren dat er zij een (een dag) vertraging oplopen. Houdt hier rekening mee bij je je bestelling en bestel op tijd!

Verzendkosten

Bij een besteding vanaf € 30,- verzenden wij je pakketje helemaal gratis naar adressen in Nederland. Bestellingen die geleverd moeten worden in België en Duitsland worden gratis verzonden vanaf € 40,-.

Daaronder hanteren we de volgende tarieven :

Verzendkosten NL  Verzendkosten België en Duitsland 
Bestelling tot € 17,-  € 4,95 € 4,95
Bestelling vanaf € 17,- en tot € 30,-  € 2,95 € 2,95
Bestelling vanaf € 30,- en tot € 40,- GRATIS € 2,95
Bestelling vanaf € 40,-  GRATIS GRATIS

Bezorgen

Wanneer de betaling is afgerond, wordt de verzending van je bestelling in gang gezet. Wanneer je op van maandag t/m vrijdag en zondag voor 22:30 bestelt, dan wordt je pakketje die dag nog aan de verzenddienst aangeboden. In principe heb je het pakket dan de volgende dag in huis.* 

Voor België geldt: Besteld op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur, dezelfde dag nog verzonden. Meestal heb je dan je pakket dan binnen 1 a 2 dagen in huis!

Bezorgen in overige landen

Wil je een bestelling plaatsen vanuit een ander land binnen Europa? Neem dan contact op via info@speelgoedenspel.nl.nl en wij informeren je over de verzendtarieven en mogelijkheden. 

*We zijn voor een deel wel afhankelijk van externe partijen zoals PostNL, DHL en GLS waardoor de bezorging in een enkel geval vertraagd kan zijn. Uiteraard verzenden wij met een track & trace-code. Wanneer je niet thuis bent, lukt het de bezorger niet altijd om het pakketje bij buren bezorgen. 

** Tijdens actie periodes kan het minimale bestelbedrag voor gratis verzending lager zijn, voor het gehele assortiment of bepaalde producten of productgroepen. Deze acties gelden alleen tijdens de genoemde periode en niet met terugwerkende kracht op reeds aangekochte producten. Dit geldt ook voor acties waarbij het verzendtarief lager is.