Over Speelgoed en Spel

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Speelgoed en Spel, de nieuwste webshop met het leukste aanbod in speelgoed, spellen en puzzels!

Ons aanbod

Bij Speelgoed en Spel vinden we het belangrijk dat het speelgoed dat je bij ons koopt gewoon goed is. 

Daarom zoeken we onze producten met name uit op goede kwaliteit. Wij, bij Speelgoed en Spel, houden van speelgoed waarbij de fantasie van het kind geprikkeld wordt, uitdaagt om lekker te bouwen, een leerzaam tintje heeft of gewoon heel leuk is. Veel van ons houten en bamboe speelgoed staat ook nog eens prachtig in de kinderkamer! De puzzels en spellen zijn voor iedere leeftijdsgroep uitdagend. Naast originele producten, bieden we ook bekende en populaire producten aan. Zolang de kwaliteit maar gewaarborgd is. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gaat om speelgoed, spelletjes en puzzels waar veel plezier aan beleefd wordt.

Onze merken

Bij Speelgoed en Spel bieden we je een aanbod van merken die je niet op elke hoek van de straat zult vinden. We proberen steeds weer te zoeken naar hippe en leuke merken waarbij kwaliteit, speelplezier en/of uitdaging hoog in het vaandel staan. Ook items die juist decoratief in de kinderkamer of de speelgoedmand in je woonkamer staan horen daarbij. Merken die mooi houten speelgoed maken zoals Craffox (met mooie houten speelgoedcamera's), Janod, Hape Toys en Primi Passi. Waytoplay geeft je kinderen een flexibele autobaan om zelf aan te leggen en met auto's overheen te rijden. Bijvoorbeeld de auto's van Playforever, onverwoestbaar van ABS. Bouwspeelgoed merken zoals SmartMax, Meccano, Eitech, Bristle Blocks en het nieuwe Light Stax (met LED verlichte bouwblokjes), Lief en zacht babyspeelgoed van de merken Kippins, Sophie, Miniroom, Jellycat en Noodoll. Ook biedt Rubbabu en B. Toys veel voor de kleinere kinderen. Buitenspeelgoed van Ezyroller, Plasmacar en PL-UG. En dan zijn er nog de spellen van SmartGames, de poppen van Lottie en het speciale zandklei van MadMattr. En al je nieuwe speelgoed ruim je natuurlijk weer op in een Play&Go speelgoedzak.

Onze service

Wat we heel belangrijk vinden, is dat je op onze webshop altijd de weg vindt naar het juiste product. Bestellen is vervolgens heel eenvoudig via onze webshop. 

Bovendien staan wij erom bekend dat we vrijwel direct reageren, mocht je ons een vraag stellen per e-mail. Dat jij een prettig gevoel hebt door te winkelen bij Speelgoed en Spel vinden wij erg belangrijk. Aarzel daarom niet om contact op te nemen, mocht we toch iets niet helemaal duidelijk zijn over producten of het bestellen en betalen in onze shop. Wij helpen je graag verder!

Onze gegevens

Postadres:

Speelgoed en Spel (onderdeel van VMmedia)
Duivenkeetstraat 17
9280 Lebbeke
België

(Let op: dit is geen bezoekadres, afhalen kan wel enkel op afspraak)

Email: info@speelgoedenspel.nl
Tel: +32 (0) 474784487

We wensen je veel plezier tijdens het winkelen bij Speelgoed en Spel en zouden je graag als klant verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Jonas van Speelgoed en Spel

Speelgoed en Spel heeft het Hip & Safe Label ontvangen welke is uitgereikt door HippeShops! Hier zijn we uiteraard heel erg trots op!