Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver
 • Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver

Trybike Steel 2 in 1 loopfiets Metallic Zilver

€ 119,00
Inclusief belasting

De Trybike Steel 2 in 1 Metallic Zilver is de eerste metalen 2-in-1 driewielerloopfiets. In de driewielerstand is de Trybike Steel al te gebruiken door kinderen vanaf 15 maanden en om te bouwen naar 2 wieler loopfiets voor 2 á 3 jarigen.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 • Veilig online bestellen met SSL Veilig online bestellen met SSL
 • Bestel voor 18:00 vandaag verzonden Bestel voor 18:00 vandaag verzonden
 • 14 dagen retourtermijn 14 dagen retourtermijn

MUSTHAVE VOOR SINTERKLAAS, KERST OF DE VERJAARDAG VAN JE KIND!

De Trybike Steel 2 in 1 Metallic Zilver is de eerste metalen 2-in-1 driewielerloopfiets mét extra brede luchtbanden. Buiten dat de Trybike Steel zich onderscheidt met zijn toffe retro design, biedt deze loopfiets je kind een veiliger en stabielere basis dan de reguliere loopfietsen met twee wielen. We vertellen je waarom:

In de driewielerstand is de Trybike Steel al te gebruiken door kinderen vanaf 1 jaar en 3 maanden. In deze stand van de Trybike leert je kind dankzij de stabiliteit makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike Steel omgebouwd worden naar een 2 wielerloopfiets. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan gaan ze er ineens vandoor als een speer en krijgen ouders een goede workout in hun poging om ze bij te houden. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

Van de Trybike Steel hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en helpt hen bij de motorische ontwikkeling en vooruitgang.

Leren fietsen was nog nooit zo makkelijk en leuk! En wie wil er nou niet op zo'n gaaf uitziende loopfiets over de stoepen crossen. Gun jij je kind een loopfiets waar hij of zij vol zelfvertrouwen de eerste loop- en rijvaardigheden leert ontwikkelen? Kies dan voor de Trybike Steel 2 in 1 loopfiets.

Tip 1
Als je kind tijdens het (loop)fietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleerd loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

Tip 2
Versier je Trybike met de bijgeleverd stickers. Bij elke Trybike Steel worden 2 velletjes meegeleverd om je Trybike te personaliseren en zo je eigen unieke loopfiets te maken.

Keurmerk:

Leeftijd: Vanaf 15 maanden t/m circa 5,5 jaar
Zadelhoogte: Instelbaar vanaf 30 tot 45 cm
Gewicht Driewieler 6,3 kg tweewieler 5,2 kg
Kenmerken: 12 inch extra brede luchtbanden, stalen frame en voorvork, stalen wielen met spaken en kwaliteitslagers, assen van hoogwaardig staal, ingebouwde stuurbeperking voor veiligheid, zeer eenvoudig om te bouwen mbv 2 inbussleutels
Keurmerk: Voldoet aan de eisen van de EN71, CE keurmerk
TRYSTSilv

Datasheet

Leeftijd
1+ jaar
Merk
Trybike
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Garantie
2 jaar garantie