Lijst van producten op merk Plus-Plus

Plus-Plus, Éen simpele vorm eindeloze mogelijkheden! 

Plus-Plus, Éen simpele vorm eindeloze mogelijkheden! Schuif de gladde bouwstenen bestaande uit twee aaneengesloten plus-vormen in elkaar en maak de mooiste 2D en 3D creaties. 

Dit wordt hét favoriete speelgoed van het kind, gegarandeerd urenlang speelplezier waarbij kinderen zich volledig aan hun fantasie kunnen overgeven!

Plus-Plus bouwstenen zijn verkrijgbaar in twee maten:Plus-Plus Midi en Plus-Plus Mini

Plus-Plus Midi is goedgekeurd vanaf de geboorte en leuk om mee te spelen voor kinderen tot ca. 5 jaar. De Midi bouwstenen zijn 5 centimeter breed en verkrijgbaar in Basic kleuren.

Plus-Plus Mini is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. De Mini bouwstenen zijn 2 centimeter breed en verkrijgbaar in Basic, Neon en Pastel kleuren.

Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. 

Doordat de bouwsteentjes in alle mogelijke vormen samengevoegd kunnen worden bieden ze eindeloze mogelijkheden. Dit maakt het speelgoed niet alleen leuk maar ook erg leerzaam en zorgt het voor goede ontwikkeling van het kind. De bouwsteentjes stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen, de fantasie, creativiteit en het ruimtelijk inzicht. 

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw